понедельник, 29 октября 2012 г.

Вивчення особливостей змісту та методики викладання предмету «Фізична культура» за новою програмою



Відповідно до плану роботи 13.09.2012  Науково-методичним центром управління освіти проведено семінар «Ознайомлення з особливостями змісту та методикою викладання предмету «Фізична культура» за новою програмою». Заступники директорів з питань початкової освіти та вчителі, які викладають курс «Фізична культура» в початковій школі, мали змогу зустрітись з завідувачем кафедрою «Фізичної культури, спорту і здорового способу життя» КЗ «ЗОІППО» ЗОР О.П.Аксьоновою.
         Учасники семінару розглядали питання щодо методики особистісного вдосконалення засобами  фізичної культури (згідно з вимогами нового Державного стандарту початкової загальної освіти).
         25.10.2012 на базі ДНЗ №8 з метою забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою заступники директорів з питань початкової освіти прийняли участь в роботі ММО інструкторів з фізичного виховання ДНЗ: перегляді заняття старшої групи.  
             Обговорення заняття пройшло під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри фізичної культури і спорту КЗ "ЗОІППО" ЗОР Аксьонової О.П.
        Спланована  робота щодо подальшого вивчення особливостей змісту та методики викладання предмету «Фізична культура» за новою програмою.

1 комментарий:

  1. Заняття дуже цікаве. Сподіваюсь на подальшу співпрацю з цього питання!

    ОтветитьУдалить