пятница, 26 октября 2012 г.

Семінар «Адаптація учнів 1-х класів до шкільного життя»



    23.10.2012 року на базі ЕЗОШ №4 проведено семінар «Адаптація учнів 1-х класів до шкільного життя», на якому розглядалися питання забезпечення наступності та взаємодії між дошкільною і початковою ланками освіти.
       В роботі семінару крім педагогів ДНЗ №12,13 та ЕЗОШ №4 прийняли участь методист з питань початкової освіти Науково-методичного центру та завідувач сектору дошкільної  освіти управління освіти.
        Учасники семінару розглядали основні напрямки діяльності щодо забезпечення розвитку життєво необхідних знань і вмінь учнів.
         В своїх виступах присутні звертали увагу на забезпечення досягнення кожним учнем умінь і навичок, які відповідають вимогам Державного стандарту початкової загальної освіти.
         Педагоги чітко усвідомлюють що для кожного конкретного періоду шкільного навчання система знань і дій, які виконуються учнями, повинна бути адекватна провідній діяльності конкретного вікового періоду.
         Подальша робота цих закладів щодо забезпечення взаємодії в освітній роботі з дітьми старшого дошкільного і молодшого шкільного віку визначена в «Угоді про співпрацю між дошкільним і загальноосвітнім навчальним закладом».






Комментариев нет:

Отправить комментарий