вторник, 7 февраля 2012 г.

Закінчення 2011/2012 навчального року та проведення державної підсумкової атестації

У цьому навчальному році навчальні заняття у        1–4 класах завершуються  25 травня.
Після завершення навчальних занять проводиться свято «Останній дзвоник», дату проведення якого навчальні заклади визначають самостійно.
Навчальні екскурсії та навчальна практика учнів організовуються відповідно до інструктивно-методичного листа Міністерства освіти і науки України від 06.02.2008 № 1/9-61 та проводяться протягом навчального року. 
У 4-х класах державна підсумкова атестація проводиться з 11 по 20 травня із української мови та читання, математики. У навчальних закладах з навчанням мовами національних меншин можуть підлягати атестації і результати навчальної діяльності з мови навчання (мова і читання).
Державна підсумкова атестація проводиться відповідно до календарного планування на другому чи третьому уроці, окрім понеділка та п’ятниці.
В один день можна проводити атестацію лише з одного предмета.
На проведення атестації з кожного предмета відводиться 1 академічна година.
Електронні версії всіх збірників завдань для державної підсумкової атестації буде розміщено до 1 квітня поточного року на офіційних веб-сайтах Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (www.mon.gov.ua) та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (www.iitzo.gov.ua) для практичного використання в процесі підготовки та проведення державної підсумкової атестації учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Лист МОНМС України від 27.01.2012 №1/9-61 «Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2011/2012 навчальному році» (www.iitzo.gov.ua)





Комментариев нет:

Отправить комментарий